Знам’янський район
Суспільство

Герої живуть поруч

Герої живуть поруч
Сьогодні десятки тисяч патріотів виборюють волю та незалежність нашої держави на сході України, якій 24 серпня виповнюється 25 років. Не Вони гідно захищають нашу землю від вторгнення агресора.
З метою патріотичного виховання, засвідчення поваги борцям за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави, шанобливого ставлення молоді до учасників АТО Знам’янщини, всіх воїнів незалежної України та відзначення 25-ї річниці незалежності України Диківська бібліотечна філія провела зустріч з учасником анти терористичної операції Олександром Сергійовичем Караушем.

Олександр Сергійович народився у 1995 році в с.Диківка. Навчався в Диківській загальноосвітній школі, після закінчення якої здобув освіту слюсаря з ремонту автомобілів в Олександрійському професійному ліцеї.

У 2015 році, знаходячись у лавах Збройних Сил України, Олександр Карауш пішов захищати її волю, незалежність та мир на нашій українській землі. Олександр Сергійович — людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі, справжній патріот України.

З глибоким сумом та болем в очах ділився з учасниками заходу спогадами, які пережив за час, проведений в зоні проведення АТО. Відповідаючи на численні питання присутніх, розповів про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про солдатське братерство і про все те, що цікавило дітей.

"ВК" у PDF