Знам’янський район
Суспільство

Триває ремонт Знам’янських доріг

Триває ремонт Знам’янських доріг
Триває ремонт Знам’янських доріг. За перше півріччя вже проведено поточний ремонт вулиць: Чорноліської, Михайла Грушевського, Дмитрівської, Соборної, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Олени Теліги, Оега Антонова та частини вулиці Віктора Голого.
Так, для вирішення проблем на проїзній частині Південного мікрорайону міста було улаштовано асфальтобетонне покриття на всю ширину дорожнього полотна на аварійних ділянках вулиць Олега Антонова та Олени Теліги.

Триває ремонт Знам’янських доріг

Саме цими дорогами курсують міські автобуси, проходить велика кількість людей до ЗОШ №4, ДНЗ №3 «Івушка», ПТУ №12 та до пішохідного мосту.

Згідно з планом робіт завершено капітальний ремонт ще одної частини вулиці Партизанської, що безумовно покращить і якість доріг у центрі міста.

Так, вулиця Партизанська майже повністю має удосконалене покриття від провулку Станційного до вулиці Скирди.

У найближчих планах провести поточний ремонт вулиці Осадчого та розпочати капітальний ремонт вулиці Віктора Голого.

Також, у місті виконується ще один великий проект, який покращить життя, мабуть, всім мешканцям міста – капітальний ремонт тротуару по вулиці Віктора Голого.

На сьогоднішній день вже майже закінчений ремонт від вулиці Дмитрівської до провулку Олекси Гірника.

В планах на цей рік провести ремонт тротуару до вулиці В’ячеслава Чорновола. Також, за для безпеки мешканців міста було влаштовано розмітку пішохідних переходів з пластику по вулиці Михайла Грушевського та по вулиці Віктора Голого, ця розмітка не тільки довговічна, але ще і містить світловідбиваючий компонент, що дає змогу водію побачити ії навіть вночі.

Розглядаємо можливість і надалі влаштовувати таку розмітку на інших ділянках дорогах міста.

Триває ремонт Знам’янських доріг

"ВК" у PDF