---
Суспільство

Протягом тижня на Кіровоградщині ліквідували 26 943 м² ямковості

Протягом тижня на Кіровоградщині ліквідували 26 943 м² ямковості
На дорогах загального користування Кіровоградської області тривають ремонтні роботи. На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області протягом звітного тижня, з 7 по 13 липня включно, філії ДП «Кіровоградський облавтодор» ліквідували 26 943 м² ямковості.
Наступного тижня запланували полагодити не менше 16 тисяч метрів квадратних.

- Доки дозволяє погода, ми намагаємося максимально прискоритися з ремонтними роботами, - пояснює ситуацію начальник відділу з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг та штучних споруд САД Олексій Донченко. – Кожна філія облавтодору працює. Бригади ремонтують і державну, і місцеву мережу. На останній, до речі, переважно по маршруту шкільного автобусу.

Більшу частину уражень дорожнього покриття полагодили гарячим асфальтобетоном, крім того, ремонтували струменевим методом, методом просочення та щебеневими сумішами.

З початку року на дорогах Кіровоградської області вже ліквідували 284 591 м² ямковості. По дорогах державного значення з індексом «М», «Н», «Р» - 135 378 м²; по територіальних дорогах – 72 381 м² та місцевих дорогах – 76 832 м².

Нагадаємо, усі ремонтні роботи проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за рахунок коштів державного бюджету. Загальна протяжність доріг на балансі Служби складає 6257,8 км, у тому числі з твердим покриттям 6159,7 км, 98,4 %.

"ВК" у PDF