Олександрівський район
Суспільство

Випускний для слухачів «Університету ІІІ віку»

Випускний для слухачів «Університету ІІІ віку»
Зазвичай слово «випускник» ми пов’язуємо з веселою шкільною юністю, яка виходить на самостійний шлях життя. Та в сучасному житті випускні вечори є і у людей поважного віку, тобто пенсіонерів.
Так, 7 липня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівського району, в день свята Івана Купала, пройшов випускний для слухачів «Університету ІІІ віку».

Навчаючись, кожна людина – особистість, яка відкриває перед собою великі можливості пізнавати, ознайомлюватись, спілкуватись з новими, цікавими людьми.

Випускний для слухачів «Університету ІІІ віку»

В ролі викладачів, наставників є прості люди, пересічні жителі нашого селища, керівники, які мають фаховий рівень обізнаності в наданні консультацій, порад а саме: Оксана Горобець, Василь Білошапка; Марія Коровіна, Катерина Бондаренко, а також спеціалісти управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління пенсійного фонду, управління газового господарства, колектив територіального центру, керівники районної ради та райдержадміністрації, голови ветеранських організацій.

Зі словами привітань та побажань до присутніх звернулась заступник директора територіального центру Лілія Крук, яка привітала всіх присутніх зі святом та побажала здоров’я, нових творчих звершень, гарного літнього відпочинку та успіхів у новому навчальному році.

"ВК" у PDF