Знам’янський район
Суспільство

Книжкове літо по-знам’янськи!

Книжкове літо по-знам’янськи!
Канікули! Липневе літо - найпрекрасніша, найулюбленіша пора для дітей. Усіх бажаючих, отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань бібліотекарі міської бібліотеки філії №1 запросили на творчий майданчик «Нескучне літо», де головним гаслом було: «Час читати!»
Діти провели весело і цікаво свій вільний час на «Святі дитинства». Караван казок так захопив дітей своїми новинками і яскравістю, що кожен захотів прочитати нову казку і розповісти про неї іншим.

Діти перевтілювались в літературних героїв і відчули себе справжніми акторами, а ще пригадали прислів’я та приказки, беручи участь в супер-грі «До якої казки прислів’я?».

Книжкове літо по-знам’янськи!

Лисичка-сестричка провела з присутніми дітьми, користувачами бібліотеки, конкурс «Впізнай предмет, з якої казки», а бібліотекар запросила до літературної вікторини «У казки на гостинах» і прочитала казку української письменниці Оксани Іваненко «Джмелик» на подвір’ї, серед природи, подорожуючи на поїзді.

Діти отримали рекламні візитівки «Час читати!», з адресами усіх бібліотек міста , де-хто виявив бажання зразу записатися до бібліотеки і взяти книги почитати вдома. Бібліотекарі пригостили дітей солодкими призами. Всі були задоволені від цікавого і корисно проведеного часу.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF