Новгородківський район
Суспільство / Медіа

Вперше на екскурсію до Києва

Вперше на екскурсію до Києва
Останній день червня став незабутнім для учнів Петрокорбівської школи Новгородківського району, адже цього дня, завдяки народному депутату України Олесю Довгому, вони побували на екскурсії в Києві.
Більшість старшокласників, а це кращі учні 9-11 класів, відвідали столицю вперше, тож, їх радості не було меж! Діти були у захваті від усього побаченого, а особливо – від екскурсії Верховною Радою України, яку для них провела помічник народного депутата пані Юлія.
Майбутні парламентарії побували у конференц-залі та сесійній залі Верховної Ради України, на майданчику для брифінгів і спілкування із засобами масової інформації, ознайомилися з історією становлення і розвитку законодавчого органу нашої держави та сьогоденням українського Парламенту.

А потім, поласувавши морозивом, школярі вирушили подорожувати вулицями Києва. Вони побували і на Співочому полі, і на Набережній Дніпра, і в духовному центрі столиці – Києво-Печерській Лаврі.

За словами голови Петрокорбівської сільської ради Зої Шепеленко, діти залишилися дуже вдоволеними від подорожі. «Я хотіла, аби наші старшокласники побачили, як працюють народні депутати, що представляє собою Верховна Рада України, подивилися визначні місця і пам’ятки архітектури столиці нашої держави. Тож, звернулася до помічника народного депутата Олеся Довгого – Антона Пустового, – розповіла «Віснику Кіровоградщини» Зоя Павлівна. – І я вдячна за те, що моє прохання було почуте і підтримане, і учні Петрокорбівської школи змогли вперше у житті побувати в Парламенті. Тож, хочу подякувати Олесю Станіславовичу, і сказати, що це перший депутат Верховної Ради України, який повернувся обличчям до глибинки. Щоквартально він проводить зустрічі з головами сільських рад і звітує про свою роботу. Такого не було, скільки я працюю!».
Вперше на екскурсію до Києва
Вперше на екскурсію до Києва
Вперше на екскурсію до Києва
Вперше на екскурсію до Києва
Вперше на екскурсію до Києва
Вперше на екскурсію до Києва

"ВК" у PDF