Новгородківський район
Суспільство

Як святкували День молоді в Новгородці

Як святкували День молоді в Новгородці
26 червня в селищі Новгородка відбулася розважальна програма, приурочена Дню молоді.
Зранку на районному стадіоні «Колос» вісім команд з населених пунктів району змагалися за звання «Краще спортивне село Новгородківщини». Привітали спортсменів перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк та селищний голова Олександр Сириця.

Як святкували День молоді в Новгородці

В запеклій боротьбі з футболу 1 місце було за командою села Велика Чечеліївка, 2 місце - у команди селища Новгородка, 3 місце – у команди з Вершино-Кам’янки. Перемогу серед чоловіків з армреслінгу отримав Микола Федощенко з Митрофанівки, серед жінок 1 місце за Любов’ю Стецко теж з Митрофанівки. У перетягуванні канату 1 місце зайняла команда з Великої Чечеліївки, другою була команда з Митрофанівки, третє місце посіла команда села Верблюжка. Загальне командне місце вже вдруге поспіль зайняла команда села Митрофанівки, вона і отримала титул кращого спортивного села району.

Як святкували День молоді в Новгородці

Цього ж дня відбувся в селищі ще один приємний для молоді захід – урочисте відкриття майданчика для пляжного волейболу, яких в області кілька. До молоді звернулися ініціатор такого виду спорту в районі, директор професійно-технічного училища №36 Олег Вєтров та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, які закликали молодих людей займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Потім були проведені показові виступи професійних команд та районний турнір з пляжного волейболу. Майданчик з пляжного волейболу новгородківцям подарував виконавчий директор приватного підприємства «МЮННТ» Микола Миколайович Монашок.

Як святкували День молоді в Новгородці

Жителі та гості Новгородки переглянули святковий концерт молодих виконавців. Свою виконавську майстерность демонстрували юні таланти Новгородківської селищної, Верблюзької, Куцівської, Новоандріївської сільських рад, а також працівники районного будинку культури. Цього ж вечора відбулося нагородження переможців районного конкурсу творчих робіт на тему «Друга світова війна – через призму моєї родини, мого села», який проводила редакція районної газети «Новгородківські вісті». Спонсором даного нагородження виступив депутат обласної ради, генеральний директор приватного підприємства «МЮННТ» Микола Дмитрович Монашок.

До молоді Новгородківщини звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Краснюк, який побажав їм сміливо йти до поставлених цілей, знайти гідне місце в сучасному житті. Він зачитав вітальну телеграму від народного депутата України Олеся Довгого, який побажав молоді Новгородківщини добра, миру, здійснення найзаповітніших мрій, завжди залишатися молодими в душі і не зупинятися на досягнутому. А селищний голова Олександр Сириця крім щирих вітальних слів зробив подарунок для наймолодших жителів селища – за кошти селищної ради цього дня було встановлено спортивно-розважальні атракціони.

Не обійшлося і без святкової лотереї. Більше п’ятдесяти лотів: набори посуду, кухонного приладдя, викруток, косметичних наборів, вудочки та інше надали місцеві приватні підприємці: Олена Дяченко, Вероніка Лєснік, Людмила Орлова, Світлана Жук, Лариса Захарова та Руслан Цимбал. А головні призи: баран і двоє поросят подарували для розіграшу керівники сільськогосподарських підприємств – Олександр Литвин, Олександр Підкуль та Геннадій Жук.

Як святкували День молоді в Новгородці

Свято завершилось гучною і веселою дискотекою. Цей захід засвідчив, що за молоддю - наше майбутнє, і потрібно пам’ятати, що життя буде таким, яким ми його робимо самі.

"ВК" у PDF