Знам’янський район
Суспільство

Табір, до побачення!!!

Табір, до побачення!!!
Швидко спливає час. Прийшла мить розставатися із табірною сім’єю "Фестивального". Як один веселий день промайнули три тижні. За цей час "таборяни" подорожували стежками рідного краю, проводили різні свята та спортивні змагання, відвідали багато підприємств міста, весело та змістовно провели час.
Цікаво пройшли конкурси "День туриста", "День двійників", свято-конкурс "Містер та Міс табору", "День краси" та багато інших.

На прощання було проведено традиційне «Свято прощання з табором» та урочиста лінійка закриття табору. Під час святкового концерту кожен загін презентував свої творчі таланти та вміння. Лунали пісні у виконанні вихованців загонів "Братва" та "Капітошки", зачарували своїми запальними танцями вихованці загонів "Усмішка" та "Промінці", здивували незвичайними театральними постановками загін "Усмішка". Протягом всього свята у кожного присутнього був гарний піднесений настрій, але в очах багатьох дітей було помітно смуток прощання, адже це був останній день табірної зміни.

Ми ще довго будемо пам'ятати насичене життя табору "Фестивальний". І не прощаємось, а тільки говоримо: " До побачення!".

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF