Новгородківський район
Суспільство

Ніхто не забутий – ніщо не забуте

Ніхто не забутий – ніщо не забуте
Усе далі відходять сумнозвісні події Другої Світової війни. Ось уже 75 років пройшло від тієї страшної червневої пори, коли пролунали слова: війна, та в пам’яті людській вони залишаться назавжди. В червні ми вкотре повертаємось думками до подій, пережитих нашим народом у страшні дні початку війни.
22 червня в районному центрі відбувся мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. У меморіальному заході взяли участь керівництво району та селища, делегації від установ та організацій району, представники від районних осередків політичних партій та громадських організацій, учнівська молодь. До присутніх звернувся селищний голова Олександр Сириця.

Ніхто не забутий – ніщо не забуте

Покладанням квітів і вінків до Меморіалу слави віддали шану всім загиблим під час Другої Світової війни та живим ветеранам війни, всім тим, хто поклав на алтар перемоги свої життя та здоров’я. Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої Світової війни, загиблих у наш час Героїв Небесної сотні, військовослужбовців Збройних сил України і Національної гвардії. Вічна і світла їм пам’ять! Вічна їм слава!

Ніхто не забутий – ніщо не забуте

В День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні ми згадуємо усіх тих, хто впав на полі брані, хто жертвував найдорожчим задля того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника.

Такі ж мітинги-реквієми відбулись і в кожному з сіл Новгородківщини. Лягли квіти пам’яті до підніжжь безмовних братських могил загиблих воїнів від навіки вдячних нащадків.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF