Онуфріївський район
Суспільство

А сьогодні була війна...

А сьогодні була війна...
22 червня 1941 року, фашистська Німеччина напала на Радянський Союз до складу якого тоді входила наша Батьківщина.
Україна чи не найбільше постраждала від тієї війни, і навіть зараз, в нашій країні, мабуть, немає жодної родини яку так чи інакше обійшла б та війна… Вона назавжди розірвала життя нашого народу на «до» і «після».

Тому цей день шанується в нашій країні, як День пам’яті та скорботи. Керівники району, представники установ та організацій Онуфріївки, жителі та гості райцентру сьогодні ранком зібралися біля Могили Невідомого солдата. Перед присутніми виступила секретар районної Ради Валентина Філатова, відбулося покладання квітів.

А сьогодні була війна...

А далі учасники скорботною ходою пройшли центром селища до обеліску Слави, де перед присутніми виступила керівник Онуфріївської районної ветеранської організації Людмила Дуднік.Присутні поклали квіти до Обеліску і вшанували загиблих на тій страшній війні. В урочистостях взяв участь учасник бойових дій, ветеран війни Кохно Михайло Якимович.

А сьогодні була війна...

А сьогодні була війна...

До речі, вчора Михайло Якимович святкував 20 річчя своїх правнуків, а сьогодні Богдан і Роман відправились до лав Української армії. Від всього сердця бажаємо Михайлу Якимовичу міцного здоров'я, а хлопцям гарної служби.

А сьогодні була війна...

"ВК" у PDF