Знам’янський район
Суспільство

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців
У мальовничому куточку Кіровоградщини, в с.Тарасівка Новгородківського району, з 09 по 11 червня 2016 року пройшов XXVIІІ чемпіонат області зі спортивного туризму серед школярів і гуртківців позашкільних навчальних закладів та XІІ обласний зліт юних туристів-краєзнавців.
Захід став підсумком роботи керівників гуртків з туристсько-краєзнавчого напрямку за рік та був проведений комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». У змаганнях взяли участь близько 80 учасників із різних куточків Кіровоградщини.

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців

Знам’янський район представляли 2 команди – Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст. у складі: тренер команди, вчитель фізичної культури – В.Воровський, представник команди, вчитель Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 В.Дьячков та 13 учнів Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ст. – Дар’я Кіслінська (10 клас), Олександр Мудрик (10 клас), Артем Новік (10 клас), Ілля Морозов (9 клас), Максим Таунко (9 клас), Артур Cеверентник (9 клас), Руслана Велика (8 клас), Владислав Приходько (8 клас), Анастасія Надріянова (6 клас), Дар’я Штанько (6 клас), Дар’я Надріянова (10 клас), Станіслав Новосад (10 клас), Ігор Юраш (9 клас).

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців

Програма змагань була дуже насиченою та цікавою. Діти мали можливість випробувати свої сили у трьох складних, але і цікавих дистанціях: «Особиста смуга перешкод», «Командна смуга перешкод» та «Крос-похід за вибором». Переможець визначався за результатами цікавої та найбільш наближеної до реального пішохідного походу дистанції «Командна смуга перешкод».

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців

Поряд з юними спортсменами змагалися і юні краєзнавці. Діти отримали нагоду розкрити свій науковий потенціал у роботі за напрямками краєзнавчих досліджень – «Творчих майстернях», випробувати свій спортивний потенціал у змаганнях з виду «Туристсько-краєзнавчий маршрут» та показати свої творчі здібності у «Конкурсній програмі».

Заслужені нагороди юних туристів-краєзнавців

Команда юних краєзнавців Знам’янського району нагороджена кубком за зайняте ІІІ місце в ХІІ обласному зльоті юних туристів-краєзнавців, дипломом ІІ ступеня за участь у «Крос-поході» та дипломом ІІІ ступеня за участь у «Конкурсній програмі».

Команда із спортивного туризму здобула свої винагороди, взявши активну участь у ХХVІІІ Чемпіонаті області зі спортивного туризму серед школярів і гуртківців позашкільних закладів. Нагородою за їх наполегливість та старанність стали – ІV загальнокомандне місце в Чемпіонаті та диплом ІІІ ступеня в особистісному заліку.

Від щирого серця вітаємо учасників Чемпіонатів з перемогами! Дякуємо керівникам і наставникам за високі результати їх вихованців.

"ВК" у PDF