Світловодський район
Суспільство

Співочі таланти продемонстрували світловодські родини на День міста

Співочі таланти продемонстрували світловодські родини на День міста
Яскравим завершальним акордом урочистостей, присвячених 62-ій річниці Світловодська, став святковий концерт, який розпочався о 19:00 на Бульварному узвозі.
Аби у великому дружньому колі відзначити День народження рідного міста на Бульварному узвозі зібралися сотні світловодців. Для малечі організували багато розваг, працювали атракціони, батути, велася жвава торгівля солодощами та сувенірами. А допоміг створити святкову атмосферу яскравий концерт за участю творчих колективів та вокалістів міського Палацу культури, учасників шостого регіонального дитячо-юнацького фестивалю українських народних танців "Барви рідної землі" та співучих родин Світловодська.

Зі святом привітав світловодців міський голова Валентин Козярчук. Бажаючи присутнім міцного здоров’я та надії на краще майбутнє, мер запевнив, що докладе максимум зусиль, аби поліпшити життя нашого міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся й народний депутат України Олесь Довгий. Він повідомив гарну новину про те, що вдалося залучити 6 млн гривень на ремонт інфекційного відділення. Ще один дарунок від нардепа — встановлення лавочок на Набережній. До наступної річниці Світловодська Олесь Довгий пообіцяв встановити додаткові лавочки на Узвозі та пам’ятний знак загиблим воїнам АТО. Окремо нардеп звернувся до молодих ініціативних людей з пропозицією приходити з цікавими ідеями до його приймальні, а найкращі з проектів пообіцяв підтримати: "У нас попереду багато роботи, тому я прошу приєднуйтеся. Я хочу об’єднати усіх, хто не словом, а ділом прагне змінити щось на краще в цьому прекрасному місті".

Своїм співом зачаровували вокалісти: Наталія Яцина, Юрій Лучка, Кароліна Ніколаєнко та Ліза Тристан, народні вокальні колективи "Голубка", "Сударушка", вокальні колективи "Явір" та "Кришталеві роси". Порадували глядачів запальним танком ветерани сцени — народний хореографічний ансамбль "Вогник", свою творчість презентували хореографічний колектив "Степівчанка" (м. Новоукраїнка), зразковий хореографічний колектив "Веселка" та хореографічні колективи "Едвенс", "Тандем". Із захопленням спостерігали глядачі за виступом вихованок спортивної школи, які показали гімнастичний етюд.

Концертні номери чергувалися з виступами учасників фестивалю "Співуча родина — моя Україна". Сім світловодських родин долучилися до фестивалю й продемонстрували свій співочий талант, це — родини Чучуменків, Осипчуків, Клименків, Ткачових, Заварзиних, Тристан, а на завершення виступили К. Грінченко та Є. Кальченко. З родинами працювали керівник народного вокального колективу "Голубка" Василь Кузьменко та режисер МПК Марина Салабутіна.

Окрім гучних плесків глядачів, усі учасники фестивалю були нагороджені сувенірами від Олеся Довгого. Під час концертної програми проводився й збір коштів для Ольги Бондарець. Того вечора на лікування Ользі вдалося зібрати 1480 гривень. Ще 720 гривень зібрали під час урочистостей в парку культури.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF