Світловодський район
Суспільство

На бульварі Молодіжному у Світловодську МАФи розбирають

На бульварі Молодіжному у Світловодську МАФи розбирають
Дивна, як для Світловодська, картина! Сьогодні, 9 червня 2016 року, господарі двох торговельних точок, названих народом "наливайками", самостійно розбирають джерела своїх доходів.
Підприємець В.Кривченко — попереду. Напевне сьогодні виконає рішення виконкому міської ради за №399 від 20 травня 2016 р. "Про демонтаж тимчасової споруди ФОП Кривченко В.Б., розташованої на розі вул. 9 Січня та бульвар Молодіжний (бульвар Карла Маркса)". Рішення виконкому прийнято на підставі повторного припису відділу архітектури та містобудування від 22.03.20016 р. та протоколу роботи постійно діючої комісії по обстеженню тимчасових споруд від 12.05.2016 р.

На бульварі Молодіжному у Світловодську МАФи розбирають

Виконком зобов’язав власника тимчасової споруди протягом 15 днів з дати прийняття рішення здійснити демонтаж споруди, на розміщення якої немає правовстановлюючих документів, за власний рахунок.

Аналогічні рішення виконком прийняв щодо споруд ФОП Касяненка О.В. за № 400 та ФОП Михайленка О.О. за №398 також від 20 травня 2016 р. Підприємець Касяненко теж почав демонтаж, але, зрозуміло, що у вказаний термін не вкладеться.

На бульварі Молодіжному у Світловодську МАФи розбирають

Підприємець Михайленко, здається, на рішення влади не зважає.

Коментуючи ситуацію, Олександр Наумчик — начальник Управління економіки та розвитку міста, який побував разом з нами на місці події, сказав, що перші двоє підприємців виявилися законослухняними, а решта: ФОП Михайленко і невідомі власники двох зачинених МАФів, напевне не зрозуміли, що у разі невиконання рішення виконкому, їх об’єкти демонтує УЖКГ. Досвід такої роботи є.

Термін добровільного демонтажу спливає 10 червня.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF