Онуфріївський район
Суспільство

Пролунав останній дзвоник у школах Онуфріївського району

Пролунав останній дзвоник у школах Онуфріївського району
Минулого тижня останній дзвінок пролунав у всіх школах району. Це одне із тих свят, коли серце наповнюється радістю, теплом та ностальгією за шкільними роками, за часом, коли юну душу окрилюють мрії, коли хочеться звертати гори, летіти до зірок і підкорювати запаморочливі висоти. Адже молодим та завзятим підкорюється світ… Школярів, їхніх батьків та учителів цього дня вітали представники районної влади.
27 травня до Успенської ЗШ І-ІІІ ступенів завітав голова райдержадміністрації Самородченко С.М., де привітав школярів та вчителів з закінченням навчального року, а випускникам побажав щасливої життєвої долі та вагомих успіхів у подальшому житті. Цьогоріч школу закінчили 3 учня. Щасливі та натхненні своїми мріями, вони востаннє побували на святковій лінійці, говорили теплі слова своїм учителям, котрі рік за роком вели їх непростими дорогами знань.

Пролунав останній дзвоник у школах Онуфріївського району

За порогом школи на них чекає справжнє життя - самостійне, доросле, коли потрібно приймати виважені рішення, від яких багато чого залежить. Але вони справляться із труднощами, здолають перешкоди і ще порадують своїх наставників новими запаморочливими успіхами. До привітальних слів керівника району долучилися директор школи Малумян А.А., Успенський сільський голова Сіра Н.Я.. На святковій лінійці було відзначено кращих вчителів та учнів почесними грамотами.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Дуднік І. В. побував на урочистій лінійці в навчально- виховному комплексі «Павлиська ЗШ І-ІІІ ст. –ліцей ім. В.О. Сухомлинського». «Для випускників останній шкільний дзвоник - це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. – підкреслив Ігор Валерійович. - Нехай же чекають вас попереду нові вершини та нові досягнення, а знання, здобуті в школі, тільки допоможуть цьому».

Пролунав останній дзвоник у школах Онуфріївського району

Багато теплих слів пролунало в адрес вчителів, батьків, які дарували не лише знання, але й тепло сердець, часточку власної душі. Традиційно на святі були відзначені кращі учні школи.

Пролунав останній дзвоник у школах Онуфріївського району

Цього року 120 випускників загальноосвітніх навчальних закладів району отримають атестати про повну загальну середню освіту, з яких 2 учня буде нагороджено срібними медалями (Онуфріївська ЗШ І-ІІІ ст. та Зибківська ЗШ І-ІІІ ст.) за високі знання, зразкову поведінку.

Десь далеким відголосом бринить останній дзвінок у серцях наших випускників. У добру щасливу путь, бажаємо ми їм, нехай справдяться усі надії та здійсняться мрії.

"ВК" у PDF