Новгородківський район
Суспільство

Звітували юні таланти Новгородківщини

Звітували юні таланти Новгородківщини
Святковий весняний настрій панував цими днями у районному будинку культури. 24 травня районна школа мистецтв запросила мешканців Новгородківщини на звітний концерт. У фойє будинку культури була представлена чудова виставка робіт художнього відділення даного закладу.
Привітати учасників концерту завітав перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Краснюк. Учні та викладачі школи показали усі відділи, які успішно розвивають таланти та вміння підростаючого покоління Новгородківщини.
Концертну програму склали кращі учнівські та викладацькі колективи, яскраві сольні виступи. Слухачам було представлено все розмаїття жанрів – від класики до сучасної музики. Дійство розпочалася флеш-мобом «Ми за мир» – який виконали Софія Дяченко, Євгенія Підкуль, Анна Глезь та учні класу хореографії.

В концерті брали участь учні дитячої школи мистецтв: Антоніна Зінченко, Вікторія Малай, Ліза та Крістіна Чалі; Тетяна Самородченко, Яна Морозова, Іван та Максим Нікуляки, Вероніка Краснюк, Євгенія Підкуль, Богдан Курись, Мілана Видибура, Даяна Сокол, Ольга Цінівська, Іван Липкан, Діана Погоріла, Максим Мелешко, Валерія Москальченко, Юлія Пірієнко і Людмила Дем’яненко. Чудовий настрій присутнім подарувала композиції у виконанні молодшої групи хореографічного класу, ансамблю баяністів, інструментального ансамблю і хору учнів молодших класів. Фінальну композицію «Україна» учасники виконали всі разом.

В кінці заходу діток привітали начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини Лілія Бойко та директор дитячої школи мистецтв Людмила Дьоміна. Директор закладу Л.Л.Дьоміна подякував всім викладачам, учням, батькам, людям, які допомагають і підтримують діяльність школи та вручив нагороди і грамоти лауреатам фестивалів і конкурсів. І ось, нарешті, настала та мить, заради якої всі сьогодні і зібрались – це вручення посвідчень випускникам школи. Людмила Леонідівна наголосила на тому, що за свій час навчання в школі мистецтв випускники показали блискучий виконавський рівень і стали гордістю школи.

Зрештою, кожна дитина заслуговує на компліменти і захоплення, піднесення духу. Свято мистецтв, яке подарували юні артисти та викладачі, пройшло на високому рівні. Без сумніву, творчий звіт вихованців та викладачів школи вкотре продемонстрував, що школа мистецтв була і залишається невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення. Рік завершено, та робота у школі мистецтв триває і далі. Уже незадовго прийде сюди нове юне поповнення, що прагне реалізувати себе в музиці та мистецтві.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF