Олександрівський район
Суспільство

Європа на долоні

Європа на долоні
Олександрівська районна бібліотека взяла участь у проекті УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»), де здобула перемогу.
При бібліотеці працює Пункт Європейської інформації «Європа на долоні».

У нашому Пункті користувачі знайдуть інформацію про політичні зміни, що відбуваються в країні у зв’язку із прийняттям курсу на європейську інтеграцію, основні цілі та принципи ЄС, та ті перетворення, що відбудуться в Україні, після прийняття всіх європейських норм та стандартів.

Viva, Європа! Під таким лозунгом проведено День Європи в Олександрівській районній бібліотеці для дорослих.

В рамках відзначення Дня Європи було проведено ряд інноваційних заходів. Це інформаційний марафон «Молодь крокує в Європу», різні конкурси, пізнавальна гра-продорож «Європа без кордонів» яка дала прекрасну можливість користувачам бібліотеки подорожувати віртуальною Європою. Їх шлях пролягав через зупинки: «Віза», «Митниця», «Країни та столиці», «Європейський Союз»,Рекорди Європи», «Літературний вояж», «Чудеса Європи».

Європа на долоні

На День Європи ми шанували наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

День Європи – це також була хороша нагода розважитися у Європейському містечку і більше дізнатися про унікальні культури Європи, багатовікову історію країн у Пункті єврпейської інформації «Європа на долоні».

"ВК" у PDF