Світловодський район
Суспільство

Громадський бюджет Світловодська: Визначено переможця!

Громадський бюджет Світловодська: Визначено переможця!
11 травня о 14:00 відбулося засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету.
На порядок денний було винесено такі питання:

1. Обробка та підрахунок результатів голосування за проекти Громадського бюджету м. Світловодськ по бібліотекам міста.

2. Обробка та підрахунок результатів голосування за проекти Громадського бюджету м. Світловодськ на сайті Інтернет-видання "Світловодськ".

3. Узагальнення результатів та визначення переможця.

Підрахунок голосів відбувався в депутатській кімнаті, де були присутні члени координаційної ради: Михайло Касьянов, Надія Мальцева, Андрій Москаленко, Андрій Маліцький, Таїсія Гончаренко та Валентина Кучер. Засідання вела начальник організаційного відділу Юлія Орлова.

Громадський бюджет Світловодська: Визначено переможця!

Члени координаційної ради по черзі відкривали кожну скриньку відповідно до номеру пломби вказаної в акті прийому передачі скриньок на філії бібліотек міста та здійснювали підрахунок голосів за кожен з п’яти проектів. Результати голосування з кожної бібліотеки відразу фіксувалися в протоколі, а в кінці зафіксували загальну кількість голосів за кожен проект проголосованих в бібліотеках міста. Також до протоколу було занесено результати голосування з інтернет ресурсів, а саме Інтернет-видання "Світловодськ".

За результатами підрахунку голосів перемогу здобув проект "Благоустрій парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка для відпочинку мешканців міста" з кількістю голосів — 518.

Громадський бюджет Світловодська: Визначено переможця!

Результати голосування по іншим проектам:

1. Реконструкція штучного покриття спортивного майданчика на міському стадіоні — 51 голос.

2. Капітальний ремонт пішохідних сходів від пров. Нагірний до вул. В. Бойка — 44 голосів.

3. Встановлення безкоштовних дошок оголошення тат інформації — 16 голосів.

4. Облаштування пішохідної доріжки по вул. Ювілейна (2-ї об’їзної дороги) від вул. Богуна до вул. Українська — 309 голосів.

Згідно з положенням про Громадський бюджет у м. Світловодськ, розділу 5 "Голосування та підрахунок результатів" п 5.10 організаційний відділ після підбиття підсумків голосування подає на засідання виконавчого комітету проект рішення для затвердження переможця та оголошення конкурсу та проведення робіт/послуг з реалізації проекту.

"ВК" у PDF