Новгородківський район
Суспільство

Ветерани, ваші життя безсмертні

Ветерани, ваші життя безсмертні
Напередодні Дня Перемоги бібліотекарі районної бібліотеки для дітей та учні 4Б класу НВК (класний керівник В.Є.Бутенко) згадали своїх дідусів та їхніх товаришів – ветеранів Великої Вітчизняної війни, що здобули для нас можливість жити у вільному світі.
До Дня Перемоги в дитячій бібліотеці обладнано виставку «Сторінки, що стали історією», за матеріалами Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга памяті мого роду». Діти переглянули відеоролик «Спогади про війну» та познайомились з виставкою моделей воєнної техніки «Непереможні та легендарні», зібраною Степанко Юрієм Васильовичем, керівником групи Пам'ять».

Біля священного, дорогого місця кожного жителя нашого селища, Обеліску Слави діти прочитали вірші, хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих та поклали квіти на Братську могилу.

Ми повинні зустрітися з кожним живим,
Записати, що в памяті держать солдати.
Це потрібно і нам, й поколінням новим,
Щоби жодній віні навіть шансу не дати.


З матеріалами виставки «Сторінки, що стали історією» бібліотекарів сільських бібліотек ЦБС познайомила бібліотекар РДБ Наталія Кузьміна. Працівники книгозбірень переглянули відеоролики «Спогади про війну» та «Українець – це те, що назавжди» з досвіду роботи районної бібліотеки для дітей.

"ВК" у PDF