Новгородківський район
Суспільство

Вітаємо переможців районного конкурсу

Вітаємо переможців районного конкурсу
Ось уже 30 років дзвони Чорнобиля стукають в наші серця. Змушують нас зупинитися і озирнутися в той далекий 1986 рік… 30 років минуло відтоді, а біль не вщухає, тривога не покидає людей. 30 років минуло, а пам'ять зберігає все до найменших подробиць.
Саме з метою збереження памяті про ті далекі страшні події, про героїв-ліквідаторів, які протидіяли смертельній радіації, про живих чорнобильців і про тих, хто вже відійшов у Вічність – районною громадсько-політичною газетою «Новгородківські вісті» спільно з відділом освіти райдержадміністрації проведено районний конкурс учнівських творчих робіт «Герої Чорнобиля поруч».

В конкурсі взяли участь 14 учасників з 12 навчальних закладів району. Всі творчі роботи заслуговують похвали і уваги, лаконічні, відповідають і розкривають тему, наповнені змістом.

За результатами конкурсу 1 місце виборола Віолетта Матвєєва – Новоандріївський НВК; 2 місце у Юлії Долгерт – Верблюзький НВК; 3 місце розділили Максим Мелешко – Новгородківський НВК №3 та Наталія Денісова – Новгородківський НВК (на фото).

Дипломантами конкурсу стали:

Денис Дощенко – Тарасівський НВК;
Анна Богащенко – Верблюзький НВК 1-2 ступенів;
Людмила Грузіна – Новгородківський НВК №3;
Олег Самолюк – Митрофанівський НВК;
Тетяна Ковтун – Петрокорбівський НВК;
Дар’я Кітченко – Новгородківський НВК;
Тетяна Куріленко – Новгородківський НВК ім. П.Ф.Козуля;
Анастасія Несенко – Верблюзький НВК;
Дарина Задирака – Інгуло-Кам’янський НВК;
Світлана Мардаль – Вершино-Кам’янський НВК.

Кошти на грошові заохочення та солодкі призи для учасників конкурсу виділив наш земляк, депутат обласної ради, генеральний директор приватного підприємства «МЮННТ» Микола Дмитрович Монашок.

"ВК" у PDF