Світловодський район
Суспільство

Гість «ста питань» — Андрій Гулий

Гість «ста питань» — Андрій Гулий
Одне з головний завдань Центру військово-патріотичного виховання — це виховання громадянина України, вільний розвиток особистості та формування її соціально-громадського досвіду, виховання у молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв та кожної людської особистості.
Саме тому ЦВПВ відновив своє творче нововведення: зустріч-шоу "Сто питань дорослому", за активної участі старшокласників шкіл нашого міста. Даний захід проводиться з метою знайомства школярів з цікавими людьми, які здійснюють вагомий внесок у розвиток нашого міста та приймають активну участь у суспільно-громадському житті. Таке спілкування навчає старшокласників ставити питання дорослим, вести діалог та відстоювати свою точку зору, якщо потрібно. Так 14 квітня в затишному актовому залі ЗШ №10, в невимушеній обстановці, відбулася зустріч з начальником Світловодського відділу поліції підполковником Гулим А.А.

Гість «ста питань» — Андрій Гулий

Після короткого повідомлення про біографічні дані гостя, яке зробив директор ЦВПВ Анатолій Сіромаха, діти засипали Андрій Андрійовича різноманітними питаннями. Це і про структуру нової поліції та переатестацію її кадрів в нашому місті, її нові функції та відмінність від попередньої міліції. Підполковник Гулий А. розповів, що за свої прожитті 40 років 21 рік він носить пагони. Гість розкрив особливості боротьби зі злочинність та доповів про криміногенну ситуацію в місті та районі. І наголосив, що одним з найголовніших завдань нової поліції є превентивна та профілактична робота з населенням громади, зокрема з молоддю.

Гість «ста питань» — Андрій Гулий

Начальник поліції вказав на вимоги, які висовуються під час вступу до закладів, що готують майбутніх поліцейських, і підкреслив, що дітям потрібно звернути увагу на свої знання з певних дисциплін та фізичну підготовку. Невимушена атмосфера стали причиною, що діти не помітили, як зустріч вичерпала свій час. Бурхливими оплесками вони подякували гостю за цікаве спілкування і вручено диплом на згадку про шоу-зустріч "Сто питань дорослому".

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF