Новгородківський район
Суспільство

16 квітня в Новгородці з'явиться сквер Миру

16 квітня в Новгородці з'явиться сквер Миру
У рамках програми Європейського Союзу «Підтримка громад, які опинилися в зоні конфлікту в Україні» в смт Новгородка Кіровоградської області реалізується грантовий проект Кіровоградської обласної ради «ПОБУДУЄМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ!», який забезпечить родини внутрішньо переміщених осіб із Донецької і Луганської областей та Криму комфортним житлом у відремонтованому гуртожитку місцевого ПТУ № 36.
Нагадаємо, проектом передбачено здійснити капітальний ремонт гуртожитку та дошкільного закладу «Світлячок».

Заходами проекту передбачено закладання скверу Миру та проведення акції весняних робіт із благоустрою територій біля гуртожитку та дитячого садка «Світлячок», який відвідуватимуть діти переселенців разом із дітьми місцевих жителів.

Тож завтра, 16 квітня 2016 року о 9:00 розпочнеться урочисте закладання скверу Миру та роботи з благоустрою на території гуртожитку за адресою: смт Новгородка, вул. Криворізька (колишня - Кірова), 44-А.

Початок робіт з благоустрою дитячого садочку «Світлячок» о 8:30 за адресою: смт Новгородка, пров. Парковий (колишній – Леніна), 2-А.

Метою проведення акції є озеленення території селища, покращення його благоустрою та сприяння адаптації внутрішньо переміщених осіб у територіальну громаду, розвитку дружніх сусідських відносин між місцевими жителями та внутрішньо переміщеними особами.

У цьому заході візьмуть участь переселенці, місцеві жителі, органи місцевої влади, будівельники .

"ВК" у PDF