Світловодський район
Суспільство

Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку на протипожежну тематику

Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку на протипожежну тематику
12 квітня в Управлінні ДСНС України у Кіровградській області підвели підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику.
Організаторами конкурсу є Добровільне пожежне товариство України спільно з ДСНС України та редакційною колегією журналу «Пожежна та техногенна безпека». У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 18 років. Основною метою його проведення є формування у дітей культури поводження з вогнем, розвиток творчих здібностей та фантазії, а головне - навчити протидіяти вогняній стихії та іншим небезпечним факторам, які виникають у житті кожної людини.

До Управління надійшло 456 робіт, у яких молодь відобразила бачення специфіки роботи рятувальників та способів запобігання різним надзвичайним ситуаціям. Через свої малюнки діти намагалися передати власне бачення небезпеки, яку несуть пожежі, та руйнівної сили вогню для людини, її життя й майна, для природних екосистем, рослин і живих організмів.

З–поміж майже півтисячі робіт компетентному журі було надзвчиайно складно відібрати роботи, які продовжать боротьбу у всеукраїнському етапі конкурсу та достойно представлять Кіровоградщину на загальнонаціональному рівні.

Тож судді визначили, що до м.Києва поїдуть роботи Хотеєнкової Єви та Смугоржевської Оксани (НВ №18 м. Кіровоград), Топокова Костянтина (с.Нове м.Кіровоград), Чівільчі Богдани (с.Мартоноша Новомиргородського району), Редька Дениса (м.Світловодськ), Олексенко Олександри (м.Кіровоград), Сапожник Яни (с.Пантаївка м.Олександрія), Сімонової Дарини, Коржової Єлизавети (м.Кіровоград), Іляшенко Данила (с.Нове м.Кіровоград), Козіної Валерії, Підопригори Дмитра (м.Кіровоград), Савченка Володимира (м.Світловодськ), Маркової Яни, Горді Єлизавети (м.Кіровоград), Радінович Олександри (м.Знам’янка), Останньої Надії та Ланової Ольги (м.Кіровоград), Козієвої Яніни (с.Петрове Знам’янського району), Ємельянової Єлизавети, Яциної Надії та Дмитрук Валерії (м. Кіровоград).

Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку на протипожежну тематику

Усім переможцям обласного етапу бажаємо успіхів у третьому етапі конкурсу!

"ВК" у PDF