Світловодський район
Суспільство

Жителям Світловодщини пояснили переваги служби за контрактом

Жителям Світловодщини пояснили переваги служби за контрактом
На виконання доручень Адміністрації Президента України, доручень голів обласної і районної державних адміністрацій щодо організації роботи з відбору та прийняття військовослужбовців на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України в районі створена мобільна група.
До її складу увійшли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Світловодського об’єднаного міського військового комісаріату, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

11 квітня мобільна група побувала в селах Озера, Миронівка, Велика Скельова, де провели робочі зустрічі з відповідальними працівниками сільських рад, громадськістю сіл щодо переваг військової служби за контрактом, грошового забезпечення, соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей.

Також відбулася зустріч членів мобільної групи з учнями 9-11 класів Озерського НВК щодо відбору та направлення молоді району на навчання до вищих військових навчальних закладів України в 2016 році.

З метою агітаційно-роз’яснювальної роботи серед населення були надані плакати, буклети інші інформаційні матеріали для оновлення «Куточків контрактної служби»,

Відповідно до затвердженого графіка дана робота буде продовжена протягом тижня з 11 по 14 квітня і охопить всі сільські ради району і загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів.

"ВК" у PDF