Онуфріївський район
Суспільство

Навчання лісової охорони в Онуфріївському лісгоспі

Навчання лісової охорони в Онуфріївському лісгоспі
Весняна пора приносить лісівникам багато турбот, адже водночас із сезонним потеплінням починається пожеженебезпечний період.
Часто люди не задумуються про можливі наслідки своїх незаконних вчинків, навіть у особливо небезпечний період, коли діє заборона на розведення багать у лісі. І тим самим наносять непоправну шкоду довкіллю.

Охороні лісових насаджень від вогняної небезпеки був присвячений семінар-навчання, проведений у ДП «Онуфріївське лісове господарство». Директор підприємства Валентина Здебська та головний лісничий Михайло Косенко нагадали присутнім послідовність дій у разі виявлення порушників та роздали працівникам лісової охорони спеціальні пам’ятки про те, як діяти в тій чи іншій ситуації, котрі містять посилання на відповідні норми закону.

Керівництво підприємствaпоставило перед державною лісовою охороною завдання мінімізувати кількість випадків порушень Правил пожежної небезпеки в лісах шляхом проведення роз’яснювальної роботи серед громадян задля збереження лісових насаджень для майбутніх поколінь.

"ВК" у PDF