Онуфріївський район
Суспільство

Сміємось, значить, не здаємось!

Нещодавно в селі Куцеволівка відбулася зустріч команд КВК сіл Куцеволівка та Деріївка. Ця зустріч користувалася шаленим успіхом, тому було прийняте рішення про подальше проведення КВК в районі.
«Сміємось, значить не здаємось ! Під такою назвою 2 квітня 2016 року в Онуфріївському районному будинку культури відбулися показові виступи команд КВК Онуфріївського та Світловодського районів.

З Онуфріївського району були представлені команди «Олів’є» з с.Деріївки, «Оба-на» з с.Куцеволівки та «VIP» з смт. Онуфріївки. Світловодський район представляла команда «Лабутени».

Бурхливими аплодисментами глядачі підтримували команди в розкритті актуальних питань, а саме стосунків батьків і дітей (команда «VIP»), проведення децентралізації (команда «Олів’є»), відносини між жінкою і чоловіком (команда «Оба-на»), погляд молоді на сучасний світ ( «Лабутени).

На фінал команда «VIP» показала свій виступ під назвою «Навколо світу за 5 хвилин», який вони підготували на обласні змагання команд КВК в місті Кіровограді.

Всі команди показали себе оригінально й талановито і є сподівання, що товариська зустріч обов’язково продовжиться, але вже як змагання між командами веселих і кмітливих.

Приємною несподіванкою було для учасників команд вручення грошової винагороди від голови Онуфріївської райдержадміністрації Самородченка С.М. та ГО «Орлан».

"ВК" у PDF