---
Суспільство

Управлінням Держпраці винесено 13 постанов про накладення штрафних санкцій

5 квітня в.о. начальника Управління Держпраці в області Романом Зябліковим за участю заступника начальника Управління Оксани Харченко та начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Ганни Масловської проведено другий розгляд матеріалів перевірок з питань дотримання законодавства про працю в частині накладення штрафiв згідно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.2013 № 509. На розгляд справ були запрошені представники 12-ти підприємств.
За результатами розгляду матеріалів перевірок було винесено 13 постанов про накладення штрафних санкцій, в тому числі 1 постанова згідно з абз.3 част.2 ст.265 Кодексу Законів про працю України за порушення встановлених термінів виплати заробітної плати більше, ніж на один місяць.

Наступне засідання комісії по накладенню штрафних санкцій відбудеться 12 квітня. На нього запрошені представники 18-ти роботодавців, за результатами перевірок яких встановлені порушення, що підпадають під дію вищезазначеної постанови Уряду.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF