Олександрівський район
Суспільство

За чисте довкілля разом

За чисте довкілля разом
У квітні-травні 2016 року в Україні проходитиме щорічна всеукраїнська акція з благоустрою” За чисте довкілля” та День благоустрою територій населених пунктів, який у цьому році проводитиметься 23 квітня.
Розпочалися ці роботи і в Олександрівському районі. Жителі та посадовці сільських та селищних рад, підприємства і організації району проводять заходи з впорядкування своїх прилеглих територій щоб зробити наші населені пункти охайнішими та чистішим.

За чисте довкілля разом

Зокрема, 5 квітня керівництво та працівники райдержадміністрації та районної ради, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств упорядковували узбіччя автомобільної дороги національного значення Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, а також дорогу на в’їзді до Олександрівки центру зі сторони обласного центру.

За чисте довкілля разом

А працівники Олександрівського РЕМ ПАТ “Кіровоградобленерго” та ВЦ-104 разом зі своїми підопічними провели прибирання території біля виправного центру та біля шляхопроводу через річку Тясмин.

За чисте довкілля разом

За чисте довкілля разом

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF