Новгородківський район
Суспільство

4 квітня у Новгородківському районі стартує конкурс «Герої Чорнобиля поруч»

4 квітня у Новгородківському районі стартує конкурс «Герої Чорнобиля поруч»
2016 рік проголошено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи КП «ВІЦ «Новгородківські вісті» оголошує районний конкурс «Герої Чорнобиля поруч».
Запрошуємо до участі учнів 13-16 років загальноосвітніх навчальних закладів Новгородківщини, а також учні професійно-технічного училища №36 смт Новгородка.

Історія країни складається із доль її героїв і творять історію люди, своїм життям, своїми вчинками. Чорнобильська катастрофа не виняток, це сумна та трагічна історія нашої країни, яку ми не маємо права забути. Давайте разом складемо її літопис у долях її учасників, які не вагаючись, самовіддано рятували свою країну від ядерної стихії у 1986-му, які поклали своє здоров’я і, навіть, життя заради майбутнього своїх дітей та віддамо їм належну шану.

Напиши розповідь про свого героя-чорнобильця, додай його фото, можливо цікаві документи та надішли на адресу організаторів: КП «ВІЦ «Новгородківські вісті», вул..Кірова,11, смт Новгородка, 28200 або на e-mail (електронну адресу) Novgorod.visti@mail.ru.

Конкурс розпочинається з 4 до 20 квітня 2016р. Підведення його підсумків відбудеться 21 квітня 2016 р. Підведення його підсумків та нагородження переможців відбудеться 26 квітня 2016 року на урочистому заході до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО РАЙОННИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ ПРИСВЯЧЕНИЙ 30-ІЙ РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ НА ТЕМУ: «ГЕРОЇ ЧОРНОБИЛЯ ПОРУЧ»:

1. Загальні положення

Районний конкурс учнівських творчих робіт на тему: «Герої Чорнобиля поруч» поводиться серед учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів району віком 12 – 16 років.

Метою проведення районного конкурсу учнівських творчих робіт «Герої Чорнобиля поруч» (у подальшому — Конкурс) є виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, які планують пов’язати себе із журналістською діяльністю.
Завдання конкурсу: сприяння профорієнтації молоді, її стимулювання до прояву активної життєвої позиції.

2. Керівництво конкурсом

Співорганізаторами Конкурсу є комунальне підприємство «Видавничо-інформаційний центр «Новгородківські вісті» та відділ освіти Новгородківської районної державної адміністрації.

3. Учасники Конкурсу

Учасниками Конкурсу можуть бути учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів району віком 12 – 16 років.

4. Порядок та терміни проведення

Конкурс триватиме з 4 до 20 квітня 2016 року. Роботи учасників конкурсу надсилати на адресу організаторів: КП «ВІЦ «Новгородківські вісті», вул. Кірова,11, смт Новгородка, 28200 або на e-mail (електронну адресу) Novgorod.visti@mail.ru до 21 квітня 2016 року.

Підведення підсумків конкурсу відбудеться 21 квітня 2016 року компетентним журі в редакції газети «Новгородківські вісті». Нагородження переможців відбудеться 26 квітня 2016 року на урочистому заході до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

5. Вимоги до творчих робіт

Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок, 14 розміру шрифта Times New Roman, формату А4.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF