Олександрівський район
Суспільство

Мужнім людям шана!

Мужнім людям шана!
26 березня в смт Лісовому відбулася зустріч творчих колективів Олександрівського районного центру дитячої та юнацької творчості з бійцями 55 батальйону «Чорний ліс» та військової частини А0981.
Зі словами вдячності та привітання до війсьових звернулися: начальник відділу освіти Олександрівської РДА Сергій Тимко та директор Олександрівського РЦДЮТ Жанна Скрипник, на концерті був присутній військовий комісар Олександрівського РВК Олексій Сєргєєв.

Для кожного українця нині актуальними і вагомими є слова: Батьківщина, мужність, патріотизм та любов до рідної землі. Тому концерт був пронизаний особливим змістом. Це – концерт проти війни, жорстокості та насилля, концерт – вдячність захисникам за наш мир і спокій, концерт – заклик дітей Олександрівщини, що Україна – незламна, незалежна, міцна і сильна!

Своїми виступами колективи РЦДЮТ народний художній колектив «Джерельце» та солісти Яна Ткачук, Дарія Литвиненко, зразковий хореографічний колектив «Калинонька», зразкова естрадно – циркова студія «Едельвейс», вокальний колектив «Викрутаси» та солісти Анна Ярова, Євгеній Сімуков, театр мініатюр «Словограй», ансамбль гітаристів «Вінтаж» ствердили, що навіть маленькі громадяни відчувають свою приналежність до власного народу, що вся країна єдина в прагненні ствердити на весь світ, що українська нація – сильна, самобутня, має багатовікові традиції та стійкі переконання.

За ініціативи районного парламенту дітей школами району були зібрані і вручені продуктові набори для військових.

Поїздці сприяли начальник відділу освіти Олександрівської РДА Сергій Тимко та приватний підприємець Олена Курка. Концерт відбувся в рамках плану заходів центру військово – патріотичного виховання в Олександрівському районі за підтримки Олександрівської РДА.

"ВК" у PDF