Знам’янський район
Суспільство

Координаційний центр "Патріот" – в дії

Координаційний центр "Патріот" – в дії
22 березня на базі полігону військової частини у с. Сасівці відбулися навчальні стрільби для викладачів предмету «Захист Вітчизни» Знам’янки.
Знам’янський міський спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України вже довгий час співпрацює у проведенні заходів патріотичного спрямування з ІІІ полком спеціального призначення Кіровоградської в/ч пп В-2336.

Так, 22 березня директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко, якого нещодавно було обрано головою Знам’янського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», організував для викладачів предмету «Захист Вітчизни» шкіл та училищ міста навчальні стрільби на базі полігону цієї військової частини у с. Сасівці.

Заняття проводив командир ІІІ батальйону ІІІ полку спеціального призначення бойовий офіцер - учасник АТО підполковник Неня Р.В.

Координаційний центр "Патріот" – в дії

Руслан Васильович добре знайомий Знам’янським викладачам ЗВ, адже неодноразово бував у Знам’янському МСТК ТСОУ у якості незалежного судді із числа офіцерів ІІІ полку спецпризначення в/ч пп В-2336 під час проведення чемпіонатів з військово-спортивних багатоборств та забезпечував змагання виставками стрілецького озброєння та повітряно-десантного спорядження, наданих військовою частиною.

Військові керівники мали змогу потренуватися у стрільбі із зразків як знайомої стрілецької зброї, так і тієї, що почали використовувати в ЗСУ нещодавно. Неня Р.В. проводив інструктажі з ТБ, ознайомлював викладачів із технічними характеристиками кожного виду зброї, демонстрував її в дії.

Координаційний центр "Патріот" – в дії

Директор Знам’янського МСТК ТСОУ Колебіденко В.О. висловив подяку командуванню військової частини в/ч пп В-2336 за сприяння в організації навчань та вручив Почесну грамоту підполковнику Нені Р.В. за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді та оборонно-прикладних видів спорту в Кіровоградській області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF