Знам’янський район
Суспільство

Перспективи отримання житла для переселенців

Перспективи отримання житла для переселенців
Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому повідомляє, що Кіровоградською обласною радою розпочато реалізацію проекту, спрямованого на створення комфортних умов для проживання і отримання освітніх послуг для внутрішньо переміщених осіб із зони проведення АТО та тимчасово окупованих територій України в смт Новгородка Кіровоградської області.
Проект реалізується за рахунок залучення гарантованих коштів Європейського союзу в рамках проекту «Побудуємо майбутнє разом!».

У його рамках проводиться капітальний ремонт приміщення п’ятиповерхового гуртожитку та благоустрій території для проживання 150 молодих сімей у комфортних умовах, а також капітальний ремонт в приміщенні дитячого навчального закладу «Світлячок» для забезпечення навчально-виховного процесу 70 дітей з отриманням дошкільного виховання.

Закінчення ремонту очікується у вересні 2016 року. Після завершення ремонту внутрішньо переміщені особи, які проживають у тимчасовому житлі, матимуть можливість переселитися у відремонтоване приміщення.

Сім’ї , з числа вищезазначеної категорії, які виявлять бажання проживати в смт Новгородка, просимо звернутися до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому за адресою: м. Знам'янка, вул. Жовтнева, 17, каб. №9, тел.: 2-36-78.

"ВК" у PDF