Новгородківський район
Суспільство

Поєдналися із природою

Поєдналися із природою
Заняття ВНШ, які проходять в центральній районній бібліотеці дуже різноманітні. Це бесіди і лекції, обговорення та дебати, тренінгові вправи та тесті.
Дуже цікаво відбуваються заняття на які запрошують шанованих людей селища, спеціалістів та фахівців. Це поети, лікарі, художники, вишивальниці тощо. Останнє заняття було присвячене темі природи та підготовці до весняно-польових робіт.

Ще останній місяць зими, а всіх хвилюють городні роботи: яке насіння купити, як підготувати ділянку, як боротися із шкідниками, чим обробляти посадковий матеріал та інше. Бо, як відомо, майбутній урожай багато в чому залежить від якості посадкового насіння. Тому і запросили до бібліотеки керівника агромагазину «Урожай» Ларису Вікторівну Захарову, яка допомогла розібратися з підбором посадкового матеріалу. Лариса Вікторівна щиро, цікаво та дохідливо поділилася своїми знаннями із слухачами ВНШ. Всім присутнім дісталися подарункові набори насіння овочів кращих сортів та торфяні таблетки, які є справжньою знахідкою для садівників-любителів.

Поєдналися із природою

В цей день для слухачів відбулася і презентація Куточка «Жива книга природи», який облаштувала методист Наталія Третяк. Вона обладнала акваріуми, гарно оформила їх та поділилася акваріумними рибками. Відтепер, цей живий куточок, не тільки прикрашає бібліотечний інтер’єр, а й покращує настрій та загальну атмосферу в приміщенні. Працівниками ЦРБ Катериною Крижановською та Світланою Заставою була проведена природнича година «Світ акваріуму». Не залишились осторонь від створення зеленої живої зони в бібліотеці слухачі і читачі Валентина Констянтинівна Улюкаєва, Валентина Гнатівна Горощак, Наталія Павлівна Бедзай, які подарували гарні кімнатні квіти, а Галина Іванівна Гопак чудовий виріб в техніці папероплетіння. Тепер приєднатися до живої природи можна і в приміщенні районної бібліотеки. Варто лише туди завітати.

"ВК" у PDF