Олександрівський район
Суспільство

Вшанували Героїв Небесної Сотні, вручили нагороди військовим

Вшанували Героїв Небесної Сотні, вручили нагороди військовим
19 лютого з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у актовій залі районної ради пройшли урочистості.
Виступаючи перед присутніми – представниками трудових колективів Олександрівки, воїнами АТО району голова районної державної адміністрація Ольга Борота згадала безцінний подвиг Героїв Небесної сотні, відзначила мужність військовослужбовців-земляків, які, захищаючи суверенітет та цілісність України, беруть участь в антитерористичній операції у східних її областях. „Вже минуло два роки з часу тих подій на Майдані, але Революція Гідності не закінчилася, вона продовжується й зараз у нелегкому двобої з російськими найманцями”, – наголосила керівник району.

Вшанували Героїв Небесної Сотні, вручили нагороди військовим

Ольга Борота разом з головою районної ради Григорієм Гончаренком та районним військовим комісаром Олексієм Сергєєвим вручили за сумлінне виконання військового обов’язку, мужність, професіоналізм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в ході проведення антитерористичної операції відзнаку начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України нагрудний знак „Учасник АТО” майору Юрію Савченку, старшому солдату запасу Світлані Черниш, старшому лейтенанту запасу Олександру Стороженку, солдату запасу Сергію Фабриці, старшому солдату запасу Сергію Мисеврі, солдату запасу Віталію Глигало, старшому сержанту запасу Сергію Моховику. До речі, ще двадцять наших військових таку нагороду одержать згодом.

Районний військовий комісар Олексій Сергєєв за сприяння у становленні райвійськкомату, допомозі і підтримці військовослужбовців нагородив подяками голову районної організації ветеранів Афганістану Анатолія Кравченка, виконуючу обов’язки головного редактора РВО „Олександрівщина” Галину Шевченко та підприємця Івана Кобилінського.

Концертну програму, у якій лейтмотивом прозвучала тема патріотизму, любові до рідної землі, миру, підготували вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості та аматори художньої самодіяльності районного будинку культури.

Вшанували Героїв Небесної Сотні, вручили нагороди військовим

Присутні хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної сотні та загиблих на Сході українських вояків.

Після урочистостей керівники району та представники трудових колективів поклали квіти до пам’ятного знаку Незалежності України.

"ВК" у PDF