Знам’янський район
Суспільство

Взірець самовіданної праці на ветеранській ниві!

Взірець самовіданної праці на ветеранській ниві!
Більше 20 років віддав громадській роботі Самофалов Олександр Никифорович, очолюючи первинну ветеранську організацію смт. Знам’янка Друга та с.Водяне.
Організація ветеранів смт Знам’янка друга і с.Водяне була і є зразком для виховання молодого покоління в дусі патріотизму – в школах, бібліотеках, де проводились і проводяться зустрічі з ветеранами, а діти-волонтери допомагають ветеранам по господарським питанням, доглядаючи пам’ятники, обеліски.

Олександр Никифорович на той час був стержнем цієї роботи, встигаючи бути і членом президії міської ветеранської організації, членом комітету ветеранів війни і військової служби

«Олександр Никифорович завжди був прикладом для первинних ветеранських організацій міста, знаючи проблеми своїх ветеранів, обходивши і об’їздивши кожного - зазначив міський голова Сергій Іванович Філіпенко

Сьогодні до Олександра Никифоровича в день його Дня Народження завітали його друзі, однодумці, які не один рік спільно працювали, підтримували починання ветерана і його ветеранської родини, а саме: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, селищний голова смт Знам’янка Друга Сергій Борисович Москаленко і голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук.

Завітали поважні гості щоб не тільки привітати, а й користуючись нагодою вручити медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників».

Не передати словами теплоту зустрічі і вдячність Олександра Никифоровича, що його пам’ятають, цінують, зичать здоров’я і довголіття.

"ВК" у PDF