Знам’янський район
Суспільство

Освітній заклад створює музей

Освітній заклад створює музей
Сучасне суспільство ставить перед школою серйозні завдання щодо виховання молодого покоління. Сьогодні державі потрібні здорові, мужні, сміливі, ініціативні, дисципліновані люди, готові вчитися, працювати, в разі необхідності стати на захист Батьківщини.
Найважливішим складником виховання є формування і розвиток патріотичних почуттів у підростаючого покоління. Без цього компонента не можна говорити про становлення по-справжньому гармонійної особистості.

За останні два роки школою проводиться величезна робота в цьому напрямку. Нині ми працюємо над створенням експозицій для шкільного музею, присвячених Героям Революції Гідності та АТО. Окрема експозиція буде присвячена нашому учню та вчителю школи Голому (Голікову) В.А.: «Він навчався і працював в нашій школі».

Для їх виготовлення необхідні немалі кошти. Збираємо їх по різному: проводимо благодійні ярмарки, акції, концерти. Разом з нами працюють і батьки. Але цих коштів буде замало. Тому звертаємося з проханням до своїх випускників, місцевих підприємців і просто небайдужих мешканців нашого міста долучитись до збору спогадів, фотоматеріалів, речей і коштів.

Заздалегідь вдячні Вам за участь у цій почесній і благородній справі.

"ВК" у PDF