Знам’янський район
Суспільство / Інтерв’ю

Її вироби нам на радість

Її вироби нам на радість
В нашому місті працює Центр дитячої та юнацької творчості, усі вихованці якого – це талановиті діти, які вкладають у свої роботи тепло маленьких сердець, готові дарувати радість усім навколо.
Поліна Ляшенко є однією з тих, чия майстерність несе гарний настрій і випромінює чистоту дитячої душі. Вона навчається в 7-му класі ЗОШ №3 і відвідує гурток «Технічний дизайн» при ЦДЮТ, керівник якого Наталія Леонова. Дівчинка активна учасниця конкурсів, виставок та різноманітних ярмарок. Займається волонтерською діяльністю. Брала участь у поїздці до підготовчої бригади бійців АТО у Кіровограді, для яких виготовляла обереги. Також долучилася з іншими гуртківцями до акції «Подарунок для солдата», організованою волонтерами Знам’янського «Майдану». Вже декілька років поспіль проводить майстер-класи.

- Поліна, а коли саме ти почала відвідувати гурток?

– Відвідую гурток вже п’ять років, почала з другого класу. На гуртку ми опановуємо різноманітні техніки художнього конструювання: проектуємо, малюємо, конструюємо та моделюємо. Більш за все я полюбляю робити вироби з солоного тіста та аплікації з манної крупи.

- Ти пам’ятаєш своє перше заняття?

– Звичайно. На ньому я познайомилася з іншими гуртківцями, які пізніше стали моїми гарними друзями. Також я почала робити свою першу роботу – це був маленький жираф з тіста.

- Чи є у тебе виріб, яким ти особливо пишаєшся?

– Так, це прибулець, який був виготовлений для участі у Всеукраїнському конкурсі «Космічні фантазії» і посів друге місце на обласному рівні. Це лялька, над якою я працювала майже місяць із застосуванням різних видів техніки.

"ВК" у PDF