Знам’янський район
Суспільство

Голуби – ліки від депресії

Голуби – ліки від депресії
У Знам’янці 6 лютого пройшла виставка декоративних і спортивних голубів, домашніх птахів і тварин. На ній було представлено близько 1000 різних порід голубів від представників майже 9 областей України.
Серед зареєстрованих 110 учасників виставки були представники з Вінниці, Краматорська, Дружковки, Одеси, Кременчука, Запоріжжя, Кіровограда, Донецька, Дніпропетровська, Житомира, Києва, Олександрії... Вони дали змогу знам’янчанам насолодитися великою кількістю чудових різноманітних декоративних птахів.

Голуби – ліки від депресії

Учасників та гостей заходу вітав міський голова Сергій Філіпенко, який зазначив, що виставка принесла радість не тільки дітлахам, а й дорослим. Голова Кіровоградського обласного клубу голубоводів Юрій Сіроклін нагородив учасників кубками, медалями, грамотами. Міський голова та директор міського Палацу культури – Л.Кравцова вручили сувеніри організаторам і подякували за можливість спілкування з хорошими людьми.

Голуби – ліки від депресії

Усі учасники підкреслювали, що це – справа для душі, вигоди від голубів жодної. А між тим вони потребують і догляду, й турботи, і витрат. Чого тільки коштувало з’їхатись зі своїми вихованцями до Знам’янки...

Голуби – ліки від депресії

Але... Микола Яровенко зі Світловодська вважає, що воно того варте.

- Люди скаржаться на стреси, депресію. Найкраща допомога в цьому – хобі. Від хобі вигоди жодної, це заняття для душі. Але від депресії допомагає стовідсотково.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF