Знам’янський район
Суспільство

Всеобласна акція учасників АТО

Всеобласна акція учасників АТО
Голова спілки ветеранів АТО Володимир Герич звертається до усіх учасників антитерористичної операції міста та району з пропозицією приєднатися до мирної акції, яка відбудеться 9 лютого о 10:00 в м. Кіровоград біля адміністративної будівлі обласної державної адміністрації.
Всеобласна акція організовується з приводу цинічного відношення Держгеокадастру Кіровоградської області до надання ними земельних ділянок учасникам АТО.

Коментує Володимир Іванович: «Із 193 звернень з приводу надання земельних ділянок – 60 відмов. Держгеокадастр у Кіровоградській області порушує строк розгляду, який не відбувається своєчасно, як того вимагає закон. Тобто вони затягують розгляд заяв, а потім повертають відмови. Більш того, якщо навіть і виділяється земля, то натомість 2га люди отримують лише 1га. Держгеокадастр Кіровоградської області відноситься до Києва, що ще більше ускладнює ситуацію.»

У кожному районі області та містах обласного значення працюють радники голів РДА, міських голів з питань допомоги учасників АТО. У разі виникнення труднощів у соцзахисті та соцпідтримки учасників АТО звертайтеся за вказаними контактами:

Знам’янський район – Володимир Ростиславович Мухуров (член громадської організації «Знам’янська спілка ветеранів АТО», Тел.066-815-83-14, 063-123-92-00).

м. Знам’янка – Володимир Іванович Герич (голова громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО», Тел. 095-770-91-73).

"ВК" у PDF