Новгородківський район
Суспільство

Великий День єднання

Великий День єднання
22 січня - День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Ми пишаємося, що ми – українці, а наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного із нас. Ми горді зватися українцями.
Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні та кого доля закинула на чужину. І де б не був українець, захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово.

З нагоди свята бібліотекар районної дитячої бібліотеки Галина Білоножко з учнями 4 А класу НВК (класний керівник Лисенко Т.І.) провела читку поезій з елементами флеш мобу "Великий День єднання". В дитячій бібліотеці обладнано виставку "І обнялися береги Одного вічного народу!..", тематичну викладку "Герої не вмирають... Вони живуть в наших серцях..."

Великий День єднання

"Україно, соборна державо, сонцесяйна колиско моя..." з такими словами діти створили коло, яке символізує єдність, міцність, нероздільність нашої держави, читали вірші про Україну. На кінець заходу діти створили "Прапор єднання", і цим показали, що Україна – єдина країна.

"ВК" у PDF