---
Суспільство

Міграційна служба Кіровоградщини відкрила нові підрозділи, де можна оформити біометричні документи

З початку січня на Кіровоградщині запрацювали сім нових підрозділів, де можна оформити біометричні документи.
Раніше в області працювало лише два підрозділи, повідомила в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр головний спеціаліст по зв'язкам з громадськістю та ЗМІ УДМС України в Кіровоградській області Інна Захарова.

"Зараз у цих підрозділах тестують обладнання. Раніше такі підрозділи діяли лише в Кіровограді та Олександрії, тепер вони працюватимуть ще в семи районах. Надалі планується відкриття і на решті територій, по мірі надходження нового обладання, оскількина ньому оформлюватимуться та видаватимуться паспорти громадянина України у формі картки", - повідомила Інна Захарова.

Відтепер оформити біометричний закордонний паспорт можна у Добровеличківському, Долинському, Маловисківському, Олександрівському, Світловодському, Ульяновському районних секторах Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області. Ще один підрозділ з'явився і в Кіровограді.

Тестування обладнання триватиме протягом найближчих кількох днів, тож протягом цього часу можливі тимчасові ускладнення у роботі системи

"ВК" у PDF