Онуфріївський район
Суспільство

Онуфріївська районна організація ветеранів України підбила підсумки діяльності за рік

Онуфріївська районна організація ветеранів України підбила підсумки діяльності за рік
25 грудня 2015 року відбулось засідання Президії Онуфріївської районної організації ветеранів України за участю голів первинних ветеранських організацій, який провела голова Онуфріївської районної організації ветеранів України Л. Семенова. У засіданні взяла участь завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації І. Єрмакова. Одним із головних питань, яке було винесено та обговорено учасниками зібрання - підсумки роботи за рік.
Підводячи підсумки проведеної роботи за рік, голова ради районної організації ветеранів України у Онуфріївському районі Л. Семенова зазначила, що в районі забезпечено контроль щодо здійснення органами місцевого самоврядування впорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни. В. Овчаренко, учасник засідання, підняв питання увіковічення пам’яті загиблих, на території району,воїнів у роки Другої світової війни. Так, для увіковічення пам’яті загиблих, Онуфріївській та Павлиській селищним радам необхідно встановити додаткові меморіальні плити на братські могили, на яких і увічнити пам’ять 48-ми воїнів, які віддали життя за визволення нашого краю.

26 листопада 2015 року з нагоди 72-ї річниці визволення Онуфріївського району від фашистських загарбників голова районної державної адміністрації Самородченко С.М. спільно з головою районної ветеранської організації ветеранів України Семеновою Л.В., завідувачем сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Єрмаковою І.М. здійснили об’їзди сіл Попівка, Млинок, Успенка, Куцеволівка, Деріївка, відвідали учасників бойових дій та вручили державні нагороди України - медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників».

Також велика увага на засіданні була приділена передплаті ветеранам війни і праці району газети «Ветеран України».

Онуфріївська районна організація ветеранів України підбила підсумки діяльності за рік

Далі голова районної ветеранської організації, поінформувала присутніх про те, що у фінансовій діяльності ради районної організації ветеранів України порушень не виявлено, що документація ведеться грамотно, звітність до контролюючих органів подається вчасно. Зауважень немає.

Наостанок Людмила Володимирівна привітала ветеранів з наступаючими новорічними святами.

"ВК" у PDF