Новгородківський район
Суспільство

Тепла зустріч в стінах рідної школи

Тепла зустріч в стінах рідної школи
Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами.
Кожен справжній громадянин в тяжку хвилину готовий стати на захист кордонів своєї держави. Не виключенням стали і наші земляки – мужні доблесні воїни, які нині героїчно воюють, захищаючи рідну землю і кожного з нас.

Одного грудневого дня Тарасівський НВК гостинно зустрічав учасників АТО. Теплими словами учні і педагоги висловили подяку за те, що вони забуваючи про страх, про біль, про безпеку, всі як один, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом.

Своїми спогадами про дні, проведені на буремному сході, поділилися воїни - односельці: Дубинець Андрій Володимирович, Ланчуковський Андрій Володимирович, Клименко Олег Миколайович, Кравченко Ігор Сергійович.

На святі учні декламували вірші про захисників України, співали пісні патріотичного характеру. Почесним гостем на зустрічі був поет-аматор Хильченко А. В., який прочитав власну поезію «Щастя у вогні».

На закінчення зустрічі школярі подарували гостям сувеніри-обереги та квіти і висловили надію про те, що цей захід залишить приємні спогади як у гостей, так і в учнів закладу.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF