Знам’янський район
Суспільство

Подаруй дитині радість

Подаруй дитині радість
З давніх давен одним з найбільших шанованих святих як православної, так і католицької церкви є святий Миколай, який завжди вважався покровителем знедолених і бідних, опікуном дітей. Недарма його називають Микола – Чудотворец, адже він причетний майже до всіх чарівних і добрих справ.
І тепер, як і в давні часи, діти найчастіше звертаються по втіху та заступництво до Святого Миколая. І, звичайно, обов’язково шукають 19 грудня свій чобіток із подарунками від Миколая.

У ролі Святого Миколая цьогоріч побували вихованці гуртка "Юні друзі природи" Центру дитячої та юнацької творчості (кер. Зайченко Крістіна Леонідівна), які вирішили ініціювати щорічну акцію "Подаруй дитині радість".

У рамках цієї акції гуртківці власними силами виготовили м’які іграшки та обереги і подарували їх дітям з вадами фізичного та розумового розвитку, які перебувають у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради.

"Ми віримо, що свято Нового року – це час, коли здійснюються мрії. Разом ми можемо зробити дітей з інтернату щасливішими, подарувавши їм краплинки щастя, надії й турботи, адже дитяча мрія дуже проста! Діти мріють про ляльки, м’ячики, м’які іграшки, солодощі" – розповідають вихованці гуртка - учні 5-6 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.

Вихованці інтернату зустрічали гостей доброзичливо, їхні обличчя світилися неприхованою радістю. Діти з цікавістю розглядали подарунки.

Заступник директора з виховної роботи Смородська Світлана Миколаївна Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату щиро подякувала гуртківцям за таку прекрасну ініціативу – допомогу дітям та привітала їх з початком Новорічних свят.

Приємною несподіванкою для всіх присутніх став і солодкий новорічний годинник, який виготовили гуртківці Вихованці інтернату пообіцяли що, залишать його до Нового Року, а потім як то кажуть "Не пропадать же добру".

Хочеться вірити, що гуртківці змогли подарувати дітям свято та віру в казку. Адже нічого не може бути кращої подяки ніж щасливі очі дітей! Та сподіваємося, що в наступному році до ініційованої акції "Подаруй дитині радість" залучиться ще більше бажаючих.

Батьківський комітет гуртка

"ВК" у PDF