Знам’янський район
Суспільство

Свято для малечі селища Знам’янка «На зустріч з Миколаєм»

Свято для малечі селища Знам’янка «На зустріч з Миколаєм»
День Святого Миколая - одне з найрадісніших свят для дітей. Цього дня діти чекають його з нетерпінням: вони знають, що за їхню слухняність та працьовитість Миколай-Чудотворець принесе їм безліч подарунків. Тож намагаються бути весь рік чемними та слухняними, гарно вчитися у школі та поважати старших.
У цьому році вперше у Будинку культури смт. Знам’янка Друга було проведено театралізоване свято для дітей «На зустріч з Миколаєм».

Свято для малечі селища Знам’янка «На зустріч з Миколаєм»

Перед початком вистави всіх дітей привітав голова Знам’янської Другої селищної ради Москаленко Сергій Борисович: «На Святого Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. А ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій».

Театральну виставу підготувала директор Будинку культури - І.Коломійченко, також їй допомагали учасники хореографічного колективу «Сузір’я» та вокального колективу «До-Мі-Сольки» (кер. О.Андрєєва та К.Пасхалова) – ЦДЮТ.

До дітей завітали казкові герої, які дарували дітям незабутні хвилини радості та сміху. Дітлахи активно приймали участь у різних іграх-танцях.

Деякі артисти вперше вийшли на сцену в ролі казкових героїв. Це Ялинки – К.Лебединець, К.Шаповал, П.Міхеєва, Пташки – С.Дяченко та В.Палкіна, Зайченята – О.Сологуб та Н.Аліфанова, Білочка – В.Трофимчук, Лисичка – Т.Хорунжа, Вовк – С.Коржавін, Янголи – С.Гарькавенко та А.Коржавіна, Чортенята – Д.Богдан та В.Науменко, дівчатка Люся і Муся – О.Хорунжа та В.Протівцева, Сніжинки – А.Сотнік, П.Нєкрасова, Л.Ільчишина, В.Заверзаєва, Снігуронька – І.Коломійченко, а роль Святого Миколая виконав художній керівник Будинку культури - С.Азаров. Наприкінці кожна дитина отримала солодкий подарунок, який підготувала адміністрація селищної ради.

Свято для малечі селища Знам’янка «На зустріч з Миколаєм»

Також, у проведенні свята надавали допомогу: С. Редько (звукорежисер), Т.Шпинюк (відеооператор), В. Мухіна (виготовлення яскравих костюмів), О. Авраменко та С. Чередніченко (оформлення сцени та залу).

"ВК" у PDF