Знам’янський район
Суспільство

Подарунки дітлахам до дня Святого Миколая

Подарунки дітлахам до дня Святого Миколая
Є на світі свят багато урочистих, визначних, але Миколая свято найприємніше із них…
Такими словами розпочалося свято Миколая у дитячому садочку №4 «Ромашка», глядачами якого були вихованці старшої і середньої груп та їх батьки. Для маленьких знам’янчан це свято підготували учні Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г. Шевченка разом з педагогом-організатором Герасимчук О.С. та практичним психологом Каракаш’ян Н.М.

Діти із задоволенням водили хороводи, грали в ігри та переглянули презентацію школи. Навчальний заклад по праву може гордитися своїми вихованцями, адже вони є переможцями предметних олімпіад та спортивних змагань. Учні, батьки та педагогічний колектив проводять величезну волонтерську діяльність. А ще на святі звучали пісні про святого Миколая у виконанні вокальних груп «Співограй» та «Співограйчики» під керівництвом учителя музичного мистецтва Петренко Т.О.

На честь свята Миколая школярі вручили малюкам подаруночки, виготовлені учнями молодших класів. Вчителі Голікова О.Г. та Нікітіна Г.П. провели бесіду з батьками майбутніх першокласниками про те, як варто підготувати дітей до школи.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF