Знам’янський район
Суспільство / Благодійність

Податківці привітали дітей зі святом Миколая

Податківці привітали дітей зі святом Миколая
Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День cвятого Миколая.
До вихованців Олександрійської загальноосвiтньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів та Знам’янської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з почесною місією – вручити від християнського святого дітлахам подарунки – завітало керівництво Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Діток зі святом Миколая привітали в.о. начальника Головного управління ДФС в області Тетяна Гавренкова та перший заступник начальника Головного управління Дмитро Афонін. Їм подарували різне навчальне і спортивне приладдя, настільні ігри та фрукти з солодощами.

Святкова зала, власноруч зроблені новорічні прикраси, яскрава ялинка – все сприяло піднесеному настрою. Маленькі янголятка, дівчата-україночки також не залишили своїх гостей без подарунків: привітали посланців святого Миколая піснями, віршами та українським короваєм.

Загалом, до привітання із цим святом приєдналися всі керівники державних податкових інспекцій області, які в своїх районах завітали із подарунками до діток, що потребують особливої уваги і піклування.

"ВК" у PDF