Світловодський район
Суспільство

Ялинки до Нового року від ДП «Світловодський лісгосп»

Ялинки до Нового року від ДП «Світловодський лісгосп»
З настанням новорічних свят у кожного з нас прибавляється клопоту – де взяти ялинку, без якої ці свята не обходяться.
Державне підприємство "Світловодське лісове господарство" в цьому році планує продати 1000 штук таких ялинок. На кожну, підготовлену до реалізації ялинку, прикріплюється бірка, яка містить у собі інформацію про місце заготівлі: лісгосп, лісництво та тавро. Зчитування інформації з бірки проводиться за допомогою лазерного зчитувача КПК.

Для збереження новорічних ялинок при ДП "Світловодський лісгосп" створено штаб з координації дій бригад, оперативні рейдові групи по охороні хвойних насаджень до складу яких входять працівники державної лісової охорони, представники районного відділу поліції та інспекції з охорони навколишнього природного середовища.

Адміністрація лісгоспу попереджає, що мінімальний штраф за самовільно зрубану ялинку згідно ст.65 КУпАП становить 85 грн., крім того вартість шкоди за кожну зрубану ялинку згідно додатку №1 постанови КМУ №665 від 23.07.2008 р. становить 247,89 грн.

Тож працівники державного підприємства "Світловодське лісове господарство" закликають жителів міста та району не рубати ялинки самовільно, а купувати їх у лісництвах та на ринку. Це збереже ваші заощадження та захистить вас від неприємностей. Щасливих Новорічних свят.

"ВК" у PDF