Знам’янський район
Суспільство

Грудневі зустрічі у Знам’янському районі

Грудневі зустрічі у Знам’янському районі
16 грудня 2015 року відбулося районне свято до Дня Святого Миколая Чудотворця «Грудневі зустрічі», організоване для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО.
Привітати дітей з цим світлим, радісним та по-дитячому казковим святом завітала керівник апарату районної державної адміністрації О.Слюсаренко.

Грудневі зустрічі у Знам’янському районі

Вітаючи учасників святкових заходів, Олена Олександрівна наголосила, що День Святого Миколая розпочинає череду зимових свят, які так чекають всі діти нашої країни, це свято віри, світла і добра.

– Дорогі діти, сьогодні з усією теплотою і щирістю вітаю Вас зі світлим святом зимової казки, – звернулась до маленьких громадян України О.Слюсаренко. – Здоров’я Вам та щасливого дитинства! Бажаю Вам родинного тепла, веселих і радісних свят, а також, здійснення найзаповітніших дитячих мрій! Зі словами особливої вдячності звертаюся до тих, хто піклується про дітей, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові. Низький уклін вам за вашу душевну щедрість, за щоденну невтомну працю і турботу.

Також Олена Олександрівна звернулася до вчителів та батьків, відмітивши, що саме дорослі повинні дбати про дітей – майбутнє нашої держави, яке залежить від повсякденної турботи про них.

За підтримки голови Знамянської районної державної адміністрації Ю.Гугленка юним глядачам була представлена вистава обласного академічного театру ляльок «Таємнича знахідка».

Грудневі зустрічі у Знам’янському районі

У рамках районного свята «Грудневі зустрічі» відбувся шахово-шашковий турнір, по закінчені якого О.Слюсаренко вручила учасникам заходу пам’ятні дарунки.

"ВК" у PDF