---
Суспільство

Новорічні та Різдвяні заходи в області розпочнуться 19 грудня з урочистого відкриття головної ялинки

Новорічні та Різдвяні заходи в області розпочнуться 19 грудня з урочистого відкриття головної ялинки
Відзначення Новорічних свят в області розпочнеться 19 грудня, у День Святого Миколая, з урочистого відкриття головної ялинки в обласному центрі та головних ялинок на площах міст і районів області.
Про це повідомила заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко на щотижневій апаратній нараді. За її словами, у цей день заплановано проведення концертних програм, конкурсів, новорічних розваг з врученням подарунків дітям.

У Кіровограді концертна та ігрова програми розпочнуться о 16 годині, а урочисте запалення головної ялинки області відбудеться на площі Героїв Майдану в 17.00. Посадовець принагідно запросила всіх мешканців обласного центру, а також гостей з районів долучитися до заходів та приємно провести святковий вечір.

28-29 грудня вже традиційно у приміщенні обласної філармонії буде проведено свято Новорічної ялинки під патронатом голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка. Під час святкування майже 2400 дітям незахищених категорій з усіх районів і міст області буде вручено солодкі подарунки, придбані за рахунок коштів обласного бюджету.

Крім цього, за словами Уляни Соколенко, протягом Новорічних і Різдвяних свят у населених пунктах області заплановано проведення обрядових вистав, вертепів, колядок, щедрівок із залученням професійних і самодіяльних колективів Ці заходи також супроводжуватимуться врученням подарунків дітям соціально незахищених категорій.

"ВК" у PDF