Знам’янський район
Суспільство

Опіка над ветеранами – святий обов'язок

Опіка над ветеранами – святий обов'язок
Учні 9-го класу ЗШ І-ІІІст.№7 познайомилися з Бацановою Любов'ю Олексіївною лише в цьому році, але за короткий строк встигли потоваришувати.
З великим задоволенням діти приходять до жінки на допомогу навесні, восени та взимку. Це добра, весела та цікава людина, яка завжди знаходить з дітьми теми для розмови, жартує з ними, а учні відповідають їй добрим ставленням.

Не забули діти відвідати підопічну в День людей похилого віку, а також 2 грудня, у переддень Дня інваліда. До Любові Олексіївни шкільні волонтери пішли не з порожніми руками. Учениця Колтак Діана приготувала домашні кекси, діти взяли із собою солодощі, а потім відбулося веселе чаювання.

Ще довго згадуватимуть учні поради старшої товаришки, її розповіді про свої дитинство та юність. Після цієї зустрічі вони впевнилися, що товаришувати можна не тільки з однолітками, що поряд живуть порядні, приємні, розумні люди, до яких хочеться прийти ще, і ще…

А попереду день Миколая, Новий рік, Різдвяні свята. І нехай ці побачення будуть приємними, пам'ятними та повчальними. Не будемо забувати про допомогу, людяність і любов до ближнього.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF